Tot Projecte empresarial, per a tenir probabilitats d’èxit, ha de cercar i trobar la satisfacció real del Client.

Després de diverses reflexions, a Centres Residencials per la 3a Edat “Les Onades” hem arribat a la conclusió que, per engegar un Projecte empresarial enfocat a les Residències i Centres de Dia per a la Tercera Edat, és fonamental aconseguir que el Resident senti la Residència o el Centre de Dia com si fos “La seva Llar”. Només així, aconseguirem la seva plena satisfacció i, per tant, tenir probabilitats d’èxit.

Quan parlem de Llar ens referim a conceptes abstractes, però per tots coneguts, com a Escalfor, Amor, Seguretat, Alegria, Il·lusió, Diversió, Amistat i Salut.

Aconseguir tot això, encara que només siguin vuit paraules, requereix un equip humà altament qualificat i motivat, així com unes infraestructures i instal·lacions que permetin desenvolupar perfectament el treball d’aquest equip.

 

Des de Centres Residencials per a la 3a Edat “Les Onades”, definim els nostres Projectes com a “Llars Residència/Centres de dia”, de manera que sempre estigui present l’objectiu de la nostra activitat: aconseguir que cadascun dels nostres residents se senti amb nosaltres com a la seva Llar.

El nostre primer projecte, Residència “Les Onades” de Vilanova, va néixer amb una capacitat inicial de 50 places de Residència i 6 Places de Centre de Dia, totes elles privades, i després d’aconseguir l’ocupació màxima al novembre de 2014 (any i mig després de la seva obertura), vam decidir ampliar-la  fins a les 75 places actuals, mitjançant l’obertura d’una nova Planta.

L’acceptació de model de projecte desenvolupat aquests últims anys, dins d’un entorn econòmic difícil i, tenint sempre com a objectiu que els nostres Residents considerin el nostre Centre com La seva Llar, creiem que es deu fonamentalment als següents motius:

 

  • Comptar amb un equip humà professional excepcional: altament qualificat i molt implicat amb el Projecte del Grup.
  • Unes magnífiques instal·lacions i equipament de treball complet, que serviran de perfecte complement al treball desenvolupat per l’equip humà.
  • Interioritzar aquells punts que els nostres Residents i els seus Familiars consideren fonamentals, per així oferir-los-hi després al nostre Centre: Equip mèdic, Infermeria, Alimentació saludable elaborada diàriament, un ampli conjunt d’activitats, àmplies i còmodes habitacions i un llarg etc.

Per tot això, tenim la satisfacció de presentar-vos el nostre nou Projecte

Centre de Dia “Les Onades”