Escollir una Residència o Centre de dia per als nosttres familiars d’edat avançada és important per a qualsevol família. A Centres Residencials per a la 3a Edat Les Onades soms conscients i, des dels nostres orígens, hem cercat en tot moment, fer dels nostres centres, espais còmodes en els que oferir l’atenció que requereixin en qualsevol moment.

          El nostre Objectiu: és aconseguir la confiança i satisfacció dels nostres Residents. I, per això,  oferim una àmplia cartera de serveis, l’existència d’un model assistencial personalitzat a les necessitats de cadascun dels nostres Residents, instal·lacions confortables a on sentir-se com a casa i, sobretot, el bon fer i la dedicació d’un equip de professionals compromès en aconseguir la millora del benestar i qualitat de vida de la nostra gent gran.

         El nostre compromís: és ser una referència de qualitat i serveis en el sector, oferint als nostres Residents la dedicació i respecte professional que mereixen.

Aquest és el sentit de l’Ideari, que vol recollir la substància latent dels nostres Centres. No es tracta d’una mera declaració d’intencions, sinó d’un recordatori permanent per a tots els membres integrants que viuen o actuen al voltant dels Centres Residencials per a la 3a Edat Les Onades.